Summering av gårdagens upplevelser

Oj oj oj, sitter och försöker sammanställa och strukturera minnena från gårdagens spelning på Allsången i Linnéparken och semifinalen för min del i Svensktoppen nästa.

Jag vann inte, det gjorde Chick Jaylors välförtjänt och jag kom på delad andraplats med Isabell José. Båda de andra bidragen var extremt bra och jag är nöjd med att bara ha kommit så här långt.

Foto: Karin Hellzén Sveriges Radio

Det var kul att få spela min och Samuels låt för allsångspubliken, jag kände mig inte särskilt nervös, men lite stel blev man ändå när låten började. Genomförandet gick bra även om det blev lite sura toner på de lägsta partierna i låten. Det blev bättre efter tershöjningen.

Sen skulle jag vara med och leda allsång på Ted Gärdestads Chapeau Claque som jag kunde halvdant. Desto bättre då att kunna lämna micen till någon i publiken når jag inte kunde 😉

Att sitta backstage och prata med mina medtävlare och Andreas Weise och Uno Svenningsson var också en förmån. Det var en skön stämning och många goa skratt. Framförallt herr Weise var en glädjespridare och pajas även privat.

Jag blev gladast av allt över att träffa mina vänner från Ljungby, känner mig jättesmickrad över det stora gäng som tagit med barn och familjer till Linnéparken en vardagkväll. Tack för att ni kom, det betyder jättemycket!!!

Nu är det dags att fundera på en låt till nästa år, för då vill jag vara med igen!

Tack alla som röstade mig till final, ni är guld värda!

/Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *