Det lackar mot jul…

…Nej kanske inte riktigt ännu men jag har tackat ja till att vara med på även detta års julkonsert i Vårgårda. Den julkonsert jag varit med på i c:a 15 år i sträck nu har i år fått nya körledare. Hans-Lennart Raask som firade 30 år med julkonserten i julas har nu lämnat vidare stafettpinnen till Helena Gatås och Sara Engernäs Nyberg som höll i kören på Vårgårda Möte som hölls förra sommaren i samband med partiledarutfrågningarna i Vårgårda (se artikel i Alingsås Tidning).

Har av de nya körledarna fått fortsatt förtroende att få medverka även denna gång och tackat ja till att vara med och sjunga den 17/12 i Vårgårda. Ska bli kul att få se Tångahallen uppbyggd igen efter att den blev totalt nedbränd förra sommaren precis innan Vårgårda Möte.

Från förberedelserna för 2009 års julkonsert i Tångahallen

 

Men ärligt talat blir det inte så mycket övande inför det just nu, desto mer fokus på måndagens spelning i Linnéparken i Växjö. Jag var där på studiebesök igår och imponerades av vilken stämning det var på Allsången i Linnéparken. Såg bra framträdanden av både Patrik Isaksson och Katrina (Från Katrina & the Waves). De medverkande i Svensktoppen nästa var också riktigt bra och efter att ha lyssnat på mina konkurrenter nästa vecka inser jag att det blir svårt att segra, men jag kan inte göra annat än mitt bästa. Jag och Samuel har skrivit en grymt bra låt tycker jag själv och hoppas att juryn också tycker det.

Eftersom det är jury som väljer vinnaren och jag valdes ut av publiken och inte av juryn så hänger nog mycket på mitt liveframträdande och jag är glad att min röst nu är bra igen då en sån osäkerhet brukar påverka min scennärvaro enormt mycket.

Jag hoppas på att se några av er i Linnéparken. Har förstått att det inte direktsänds i radion så jag återkommer om när man kan höra själva tävlandet. lite web-TV klipp verkar dock publiceras direkt efter inspelningen så kika in på hemsidan.

Nu räcker det med text för denna gång. Ses och hörs vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *