Nu börjar det dra ihop sig

Snart är det dags för min medverkan i Allsångskvällarna i Linnéparken i Växjö där semifinalerna i Svensktoppen Nästa ingår som ett moment.

I måndags gick Bowties vidare välförtjänt, en grymt bra låt som jag gillat sen jag hörde den första gången.

Måndagen den 18/7 är det min tur att bekänna färg i Växjö. Samma dag som mig tävlar Chick Jaylors och Isabell José och artisterna som är bokade för allsångskvällen är Uno Svenningsson och Andreas Weise.

Jag är grymt laddad för spelningen och det finns i dagsläget bara ett stort orosmoment, jag har ingen sångröst just nu. Sen förra helgen då jag inte kunde prata eller sjunga alls har det blivit mycket bättre, men inte tillräckligt bra ännu. Så jag försöker hålla mig borta från bad och så trots att jag har semester nu.

Men eftersom det har blivit bättre hela tiden så bör det bli bra till dess, men lite böner skadar inte, så ni som kan bistå med det tackar jag jättemycket.

Hoppas att vi kan ses i Linnéparken, vore kul att få lite lokalt stöd, tror att det är en jury som avgör på plats så röstande spelar ingen roll, men det är alltid kul att träffa vänner.

Ha en fortsatt skön sommar kära vänner så ses vi snart hoppas jag!

//Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *