Förberedelser för Svensktoppen nästa

Har idag mailat iväg låten ”Tårar som inte släpps ut” i något ommixat format till den som håller i husbandet på Allsångskvällarna i Linnéparken, Jon Stavert. Det är ju som tidigare nämnt den 18/7 som jag skall tävla med min och Samuels låt i deltävlingen till Svensktoppen nästa.

Så fort jag vet något om tider, röstningsförfarande m.m. så lovar jag att återkomma till er då jag förmodligen behöver er hjälp med röstandet om det är fler än den närvarande publiken som kan rösta. Mitt hemmastöd i Kronobergs Län är inte så starkt ännu är jag rädd för…

Hoppas även på en rejäl ommixning av låten den närmaste månaden då jag varit i kontakt med en person som lovat hjälpa till med detta och där det i framtiden skulle kunna bli aktuellt med fler samarbeten, men mer om det en annan gång.

Frid vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *