Gryning utan slut

Igår trotsade jag värmen i min hemmastudio och satte mig för att arbeta med den låt Samuel börjat tonsätta. Han hade tonsatt en gammal text som har legat i mina datorer genom åren som jag inte kände att jag ville bygga vidare på då den var alltför deppig. Istället skrev jag en helt ny text till den melodin och skapade en refrängmelodi med tillhörande text. Det blev en väldigt hoppfull och positiv text till en fridfull drivig ballad. Låten är långt ifrån klar, Samuel ska piska mig till att sjunga rätt först så det blir perfekt, älskar hans sätt att detaljstyra sångmelodin, något jag verkligen behöver bli bättre på själv.

Här kommer texten från refrängen som ett litet smakprov. Musiken kommer läggas upp när det är klart.

Som en gryning utan slut

ger mig kraften som förut

En rastlös själ som saknar hamn

finner friden i ditt namn 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *