I sista sekunden

Vi har funderingar på att låta låten tävla i Svensktoppen nästa, deadline är 1 april dock så det innebär att ikväll är sista chansen att få färdigt låten. Så det blir nog en sittning ikväll med de sista detaljerna med ”Tårar som inte släpps ut”.

Vissa delar i låten är rent magiska i känslan medan vissa fortfarande kräver sitt finlir, Men som jag sagt tidigare så fungerar samarbetet galant. Samuel är nitiskt noggrann och samtidigt kreativ och det kompletterar jag med mina idéer och min melodikänsla. Än så länge har vi inte blivit osams heller så vi springer ju uppenbarligen åt samma håll. 😉

Har via facebooksidan försökt att få RSS-flöden att funka, jag hoppas det funkar bra framöver att uppdateringarna på denna blogg och även musiksidan på tingbratt.se publiceras i Facebookgruppen automatiskt.

Jag återkommer vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *