Tidningsbesök

Imorgon kommer lokaltidningen i Ljungby på besök. De ska intervjua mig för ”röda tråden”, en reportageserie om olika folk i Ljungby. Och Mats Gunnarsson var så vänlig att lämna stafettpinnen till mig. Så nu får vi se vad man kan få sagt.

En spelhelg är bokad i Vårgårdatrakten. Roligt är att jag på lördagen den 19/2 ska spela i Ljurhalla Missionskyrka. Det är min hemförsamling och där jag började min bana som solist och där hade vi även en av våra första spelningar med Kite.

Ska bli kul att spela där, faktum är att två av mina medmusikanter kommer vara Sven och Markus från Kite. Kanonkul!

Kanske hinner få ihop något nytt till dess, men just nu är jag upptagen med ett litet jobb att spela in några andra låtar som beställts inspelade av mig. En utmaning att spela in och tolka andras låtar, framförallt när det som i detta fall skiljer sig mycket från den musik jag spelar i vanliga fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *