Det lackar mot jul..

… Nåja det börjar iallafall planeras inför julen i kojor och slott… Iallafall i kyrkor…

Är inbokad på den årliga julkonserten i Vårgårda nu, det blir nog ungefär samma repertoar som det brukar vara, tyvärr blir den dock inte i den fantastiska Tångahallen då den brann ner i somras. Utan det blir istället två konserter i Vårgårda Missionskyrka. Detta blir den 18 december.

Sen jobbar jag och min fru och några till med en musikal som vi skall sätta upp i Ljungby den 11 och 12 december. Musikalen heter ”Kärlekens Väg” och är skriven av Maria Gustin Bergström. Jag kommer vara med på scen på ett eller annat sätt, det är klart. Men i vilken roll vet jag ej ännu.

Men närmast nu så är det en spelning med coverbandet på ett bröllop nu på lördag den 2:a oktober. Och på måndag 4 oktober skall jag spela på ett arrangemang av Ny Generation (kristen skolgrupp) på Sunnerbogymnasiet i Ljungby. Då blir det mina egna låtar som jag spelar med mina lokala musikervänner här i Ljungby, det ska bli kul!

Lite nytt är att jag hittat klipp från förra årets julkonsert på Youtube som jag lagt upp på hemsidan under ”media” samt att jag uppdaterat ”Din andra kind” med ny sång och lite ändrat arrangemang.

Tänkte lägga upp lite bilder här när jag får möjlighet. Det kommer, jag lovar!

Frid!

/Josef

Post navigation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *