Spännande saker framöver

Igår kväll satt jag och Samuel Wilhelmsson och jobbade lite tillsammans. Samuel är den som har varit med mig på flertalet av spelningarna och spelat piano. Jag älskar sättet han spelar mina låtar på och vi hade några olika saker att göra igår.

Dels så spelade han upp en låt som vi skrivit tillsammans. Jag skickade honom en text för några veckor sen som han nu tonsatt till den vackra pärlan ”Stilla” som jag hoppas kunna spela in och lägga upp här i sommar.

Samuel har också spelat in nytt pianokomp på flera av de låtar som jag redan publicerat här så i samband med att jag spelar in ny sång med min nya mikrofon så kommer även andra delar av låtarna att låta lite bättre.

Så om ett tag (när tid och ork finnes) så kommer hemsidan att uppdateras med nya versioner av befintliga låtar samt kanske även med låten ”Ambivalens” och ”Stilla”.

Spelningar är det rätt så lugnt med för tillfället, har haft lite för mycket att stå i för att hinna ta i det, så det ser ut att bli en relativt lugn sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *