Full fart och ny låt!

På lördag är det dags för konserten med Christoffer Hiding i Ljungby. Min roll är att köra och spela kompgitarr. Kul med möjligheten att få stå i bakgrunden lite.

På söndag blir det dessutom ett inhopp på en låt som mina vänner Samuel Wilhelmsson och Åsa Vravossinos skrivit som heter ”Inför ditt kors”. Du kan höra mer av dem här på Myspace. De heter ”simplyworship”, se bland mina vänner.

Sen är det dags för ännu en spelning på Valborg med mina egna låtar. Efter det kan det bli ett längre uppehåll på spelandet av personliga skäl, behöver ta mig tid utanför scenen för eftertanke och låtskrivande. Men när den perioden börjar vet jag ej exakt ännu.

Men nu är det som sagt fokus på de närmaste spelningarna, även om det är mycket så ska det bli kul att få spela lite igen.

Är i inspelningen av min senaste låt också, ”När får vi se din andra kind?” heter den preliminärt iallafall. Den blir lite mer elektronisk än mina senaste alster. Det känns spännande att kunna experimentera med lite alternativa ljud jämfört med vad jag tidigare gjort och även mot vad jag har möjlighet att spela live. Men live och skiva behöver inte låta exakt detsamma, eller vad säger ni?
På återhörande kära vänner!

/Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *