Trea är inte fy skam! (2010-03-03)

Efter dagens omröstning på Kronobergstoppen där jag gick in som utmanare igår slutade jag som trea!

Stort tack till alla som röstat på mig, är oerhört tacksam för stödet. Kul att ni gillar låten!

Nästa vecka är det dags för röstning igen, får se hur det går då…

Är mitt uppe i förberedelserna nu för spelningen i Blå Hallen i Stockholm på onsdag, börjar bli lite nervös nu.

Bokades dessutom upp på att backa upp Jeanette Alfredsson i hennes lovsångsteam till helgen den 12-13 mars. Jag skall spela gitarr och sjunga. Kul med det förtroendet, helgen avslutas med sång på söndag förmiddag hemma i Betelkyrkan där jag sjunger på en barnvälsignelse tillsammans med barnets moster Sara Lundahl.

På återhörande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *