Mycket på gång (2010-02-15)

Nu är det mycket i pipeline gällande spelningar. Mest spännande just nu är spelningen den 11 mars i Stockholms Stadshus på Retail Awards där vi ska spela som coverband men även som kompband och körare till ”Idol-Reza”. Kvällen är svensk handels prisutdelning till årets bästa handlare, se mer på www.retailawards.se.

I övrigt skall jag spela på ett privat arrangemang i Ljungby i mars.

I april blir det spelning som kompgitarrist och körare på en konsert med en artist som kommer till Ljungby, mer tror jag inte jag får skriva just nu…

Sista april, även kallat valborgsmässoafton blir det spelning med Josef Tingbratt och band på Hjälmaryd, Ljungby. Otroligt kul att få det förtroendet tilldelat mig.

Med tanke på allt detta så lär väl låtskrivandet och inspelandet få stryka på foten trots att jag precis köpt mig en ny gitarr som jag längtar efter att få koppla in till datorn och börja spela in med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *