Norrköping avklarat (2009-11-29)

Gjorde en kanonskön spelning i Korskyrkan i Norrköping i fredags. Spelningen gick kanonbra och mina medmusikanter förgyllde och lyfte framträdandet till högre nivåer än jag kan uppnå själv. Tack till Micke, Boberg och David för er medverkan!

Nu är det jultider och dags att fokusera på den årliga julkonserten i Vårgårda och Tångahallen. Kommer både sjunga i kören samt solo på någon låt. Men givetvis blir det också ett framträdande av de uppenbarligen mycket uppskattade ”Tre Tenorerna” där jag sjunger tillsammans med Daniel Eliasson och Gunno Marinder.

Jag kommer även sjunga på en mindre julkonsert i Betelkyrkan i Ljungby på annandag jul, kul med det förtroendeuppdraget!

På återhörande kära vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *