Ny skiva och fler spelningar

Nu börjar det röra på sig igen, efter att ha varit i Surte och Vårgårda förra helgen så har jag fått ytterligare förfrågningar på spelningar i enklare sättning. Kommer vara i Vaggeryd den 30:e maj och i Ljurhalla (utanför Vårgårda) den 16:e augusti. Kul!

En annan sak som händer är att jag ska spela in en skiva till, denna gång tillsammans med lite fler personer. Vi ska spela in de sånger vi framförde på Einar Ekberg-konserten den 22:a mars och släppa en skiva som kommer säljas till förmån för Erikshjälpens arbete. Lördagen den 30:e maj kommer jag vara med och spela in mina sånginsatser och sedan på kvällen åka till Vaggeryd för en enkel konsert där, hektiskt schema men roligt.

Jag har också fått äran att vara med och sjunga på vigseln mellan Nathanael Nilsson och Therese Crona som båda (framförallt Nathanael) har varit med mig och spelat flera gånger. Nathanael är nog min mest flitigt använda medmusikant.
En stor ära att få sjunga på denna vigsel som kommer ha ett digert musikaliskt innehåll av hög kvalitet.

Väntar på att inspirationen och tiden skall komma till mig så jag kan sätta mig och arbeta med de låtar jag har under arbete för att på sikt kunna spela in dem för en uppföljande skiva med mitt egna material. Men tiden har helt enkelt inte funnits där ännu…

Tack för att ni läst och besöker min sida!

/Josef

  1 comment for “Ny skiva och fler spelningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *