Rapport från ett blött Öland

I fredags efter lunch tog jag och Nathanael och packade in våra saker för en tur i östlig riktning, närmare bestämt Bödagården på norra delen av Öland. För min del var detta tredje besöket på Öland någonsin.

Efter 3 timmar i bilen kom vi fram till ett gråmulet Böda men välkomnades av Else-Marie som arbetar som vice föreståndare på gården. Efter att det städats bort efter barnmötet som var på eftermiddagen och den aluminiumfolie-inklädda tidsmaskinen täckts över var det dags att plocka upp våra saker. Denna kvällen var upplägget en avskalad upplevelse med sång, gitarr och bas och några låtar där jag satte mig vid pianot och spelade också.

Vi avnjöt en god middag bestående av Lax och risotto tillsammans med personalen på gården innan det var dags för själva konserten. Det vita tältet fylldes på snabbt och jag fick även syn på flera vänner från olika delar av landet som hade hittat till Öland samma dag som jag skulle spela, roligt med såna möten.

Spelningen avlöpte och jag upplevde att det gick väldigt bra och fick bra kontakt med publiken i sånger och mellansnack. SAM-Hjälp (Svenska Alliansmissionens Hjälporganisation) höll ett brinnande kollekttal till kollekten som samlades in medan jag och Nathanael spelade.

Är jättetacksam för alla som kom och lyssnade, hoppas ni blev berörda av sånger jag sjöng och att vi kan ses igen framöver!

Frid

/Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *